GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sevinç Göymen Ortaokulu

FARUK ULUTAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

29.03.1983 Tarsus doğumlu olup ilkokulu Arıklı Köyü ,Ortaokul ve Liseyi Adana Atatürk Lisesinde yatılı olarak tamamladıktan sonra 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği alanında mezun oldu.

İlk Görev yeri olan 2006 - Batman Sason Yukarı Tekevler İlköğretim Okuluna Fen Bilgisi Öğretmenliğine atandı. Sonrasında 2010 Yılında Gaziantep Hacı Firdevs İlköğretim okulu, 2014 yılında Gaziantep Görme Engelliler Ortaokulunda görev yaptıktan sonra 2015 yılında Kaplan Kardeşler İmam Hatip Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak atandı. 2017 yılında Bülbülzade İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürü olarak görev aldı. 2022 yılında Sevinç Göymen Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı ve halen görevine devam etmekte olup evli ve 3 çocuk babasıdır.