GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sevinç Göymen Ortaokulu

Sevinç Göymen Ortaokulu

(0__) ___-____
Adres
ŞAHİNTEPE MAH. 133335 NOLU SK. SEVİNÇ GÖYMEN ORTAOKULU BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Bilimsel, sosyal, kültürel, sportif her türlü yenileşme gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, sevgi ile bilgiyi kucaklaştıran, sevginin, kardeşliğin, barışın ve hür bir ortamda yarışın olacağı evrensel değerlere saygılı milli ve manevi değerlere sahip örnek bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Okulumuza özel halk otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis var.
Karataş merkeze 5 dakika uzaklıkta, Üniversiteye 10 dakika uzaklıktadır.